Castigatorii Castel Rally: toti participantii

 

2015-06-09

Dupa o zi plina de emotii si aventuri, aproape 50 de vehicule clasice au ajuns sambata seara la linia de sosire a Raliului Castelelor, stabilita la baza Cetati Medievale din Tîrgu Mures. Traseul de 200 km s-a serpuit printre cetati si biserici fortificate aflate pe teriotoriul judetului Mures, asezand evenimentul unic într-un ambient de neuitat, pentru sute de îndragostiti ai masinilor si motoarelor vechi.

Prima masina sosita la linia de sosire – un Citroen DS 21 Break din 1968 avea numarul 13 de participare la raliul de regularitate Castel Rally 2015. Daca i-a adus noroc numarul 13 sau nu, depinde de decizia juriului.

Pana la ora 19 masini de epoca, care mai de care mai frumoase, intretinute si dichisite au ajuns la final, spre marea bucurie a publicului adunat la poalele cetatii muresene. In fecare masina, pe langa sofer stateau pasageri: membri de familie, prieteni ba chiar mecanic auto, tinichigiu sau o întreaga familie de jucarii de plus – în mod cert, pe post de mascota. Fiecare participant la cursa care a ajuns la linia de sosire a fost premiat cu medalie din partea organizatorilor.

Participantii plini de entuziasm isi imparteau experientele traite pe parcusrul raliului, convenind ca timpul petrecut in mediul natural minunat si printre zidurile medievale ale cetatilor, bisericilor fortificate muresene le-a oferit deja premiul unei zile de neuitat, indiferent de rezultatul oficial al raliului.

Raliul de regularitate Castel Rally 2015, organizat pentru prima data în Romania este o initiativa care se doreste a fi repetat în fiecare an de acum încolo, atat organizatorii cat si participantii si alti indragostiti ai masinilor de epoca încercand sa contureze deja urmatoare editie a concursului.

Sursa: ClassiCarClub.ro
Numar de vizite: 3635