2019-01-11 - 2019-01-13
Covasna - Comandau  
Historic Winter Rally Covasna 2019

Historic Winter Rally continua in Romania si in anul 2019, anuntand cea de-a 3-a editie a concursului automobilistic cu masini care au scris istorie, pe gheata si zapada, in conditii de iarna aspre cu ger si viscol!

Historic Winter Rally Covasna 2019

Aflati la cea de-a treia editie a singurului raliu pe gheata si zapada pentru automobile istorice din Romania, Paul Lacombe impreuna cu echipa sa si Simon Arpad impreuna cu echipa sa, se bucura sa fie din nou, gazda unui eveniment fara pereche in Romania. Drumurile magice, complet inzapezite si inghetate din jurul localitatii Comandau, judetul Covasna, Romania, vor oferi unicitati si placere de conducere pentru toti concurentii.

Cea de-a treia editie a raliului istoric de iarna din Romania va avea loc intre 11 si 13 ianuarie 2019, in Transilvania, intr-una dintre cele mai reci din regiuni ale tarii, mai exact in Depresiunea Brasov, la o altitudine de cca 1000 m, in jurul localitatii Comandau, Covasna.

Trei zile de curse, cu viraje stranse, anevoioase si provocatoare, vor semna programul competitiei gazduite in orasul statiune Covasna.

Distanta totala a raliului va fi de aproximativ 300 kilometri, dintre care cel putin 130 vor fi cronometrati. Detaliile competitiei vor fi disponibile in regulamentele ce vor fi disponibile pana la jumatatea lunii august.

Conform reglementarilor nationale din Romania, competitia organizata sub egida FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) VHC este deschis vehiculelor cu PTH, in conformitate cu regulamentul FIA si FFSA; VHRS si vehicule standard, cu 2 si 4 roti motrice, inregistrate inainte de 31/12/1995.

Limita de participantilor este stabilita la 45, urmand ca aceasta sa se modifice sau nu, in functie de deciziile oficialilor.

Pentru multe detalii: click aici
Organizator: Auto CronoPentru a sugera, lista alte evenimente va rugam folositi formularul de contact, click aici