Retroparada Primaverii - 2016

Invazia broscutelor la Tirgu-Mures


Jurnalul National - 25 iulie 2010 – 13:38
50 de autoturisme Volkswagen Beetle s-au adunat la Tirgu-Mures la prima editie a "Bug Fest”.

ii recunosti de la o posta. Pe ei, proprietarii de broscute. Asa le place lor sa le spuna autoturismelor VW Beetle, un adevarat cult. Le rad ochii cand le privesc, le mangaie usor si ii sageata cu ochi severi pe toti cei care se apropie de comoara. Se stiu intre ei, isi dau sfaturi pe forumuri specializate, iar cand si cand pun de o intalnire care se lasa cu petrecere si cu noi prietenii. S-a intamplat si la Tirgu-Mures, la prima editie a "Bug Fest", unde s-au aliniat 50 de broscute de toate varstele si de toate culorile. Au fost bineveniti si proprietarii vehiculelor de epoca, vedeta fiind un Citroen din 1932. Cel mai vechi VW al paradei, din 1940, arata ca nou, nici nu ai zice ca a trecut printr-un razboi mondial.

Sursa: Jurnalul National
BUG FEST: Invazia broscutelor pe patru roti


TVMures - 21 iulie 2010
Li se spune si broscute, pentru ca sunt micute, viu-colorate, rapide si confortabile. Posesorii lor se jura ca este un hobby care tine o viata intreaga, pentru ca dragostea pentru masinutele Volkswagen Beetle nu dispare, odata ce s-a instalat.

Majoritatea celor care si-au cumparat vreodata un Volkswagen Beetle si-au dat seama ca indiferent cat de invechita ar fi ajuns, nu se mai pot desparti de ea. Masina aceasta nu este un simplu mijloc de transport este un medicament pentru posesorul sau, intrucat broscuta are suflet.

Sursa: TTM