Brasov Classic Rally 2015

 

2015-10-12

Desfasurat in perioada 10 - 11 octombrie, Brasov Classic Rally 2015 a fost o competitie dedicata posesorilor de vehicule clasice, virusati de pasiunea lor.

Raliul organizat de Old Cars Club TRANSILVANIA a reunit la cea de a X-a editie 13 echipaje care au parcurs in cele doua zile 500 de kilometri, 15 probe speciale, 8 etape de zi, 2 etape de noapte de regularitate.

'Sunt incantat de prezenta tuturor la editia din acest an. A fost si ramane o competitie dedicata pasionatilor care sunt posesori de vehicule clasice, indiferent de modelul condus sau de starea sociala. Prin participarea unor echipaje din cluburi diferite, am demonstrat ce inseamna sa-ti urmezi visul, ce inseamna sa dai culoare pasiunii, cat de important este sa redai si sa mentii viata unor vehicule care si-au lasat amprenta in design-ul sau tehnologia autoturismelor. A fost si ramane o competitie care se adreseaza posesorilor de vehicule clasice. La primele editii am investit foarte mult in publicitate si in media. Rezultatele in cele doua domenii au fost mai mult decat modeste si am renuntat. Acum ne concentram efortul pe organizarea acestui raliu de regularitate, care nu implica restrictionarea circulatiei, in conditii cat mai bune pentru concurenti la un cost modic, cu probe secrete care sa mentina spiritul competitiei. Am facut si vom face anumite eforturi financiare pentru pasiunea acestor oameni. ii felicit pe concurenti si le multumesc celor care ne-au ajutat in organizarea si desfasurarea acestui raliu. Pentru anul 2016 luam in calcul organizarea unor etape in cadrul unui campionat,' a declarat pentru autostiri.ro, Ion taMPU - membru fondator Old Cars Club TRANSILVANIA.

Rezultatele Brasov Classic Rally 2015

'BEST TIME' Brasov Classic Rally 2015 (premiu pentru navigatori)

1.- Sorin Chirculescu (#931) - 1 sutime de secunda - PS8, navigator debutant
2.- Renate-Ildiko Romer (#938) - 2 sutimi de secunda - PS12
3.- Ada Gordea (#942) - 2 sutimi de secunda - PS Secreta

'BEST CAR' Brasov Classic Rally 2015 (cea mai frumoasa masina, premiu atribuit de arbitri)

Ford 17M Taunus / 1971 - Daniel topna (#939), debutant din Brasov
PODIUM

Locul I - Echipajul #942 - Gabriel Gordea / Ada Gordea (Renault 12) - 604 p.
Locul II - Echipajul #938 - Csaszar Romer / Renate-Ildiko Romer (Dacia 1100) - 795 p.
Locul III - Echipajul #1 - Dragos Voinea / Mugur Bortun (Rover Mini) - 991 p.

Sursa: autostiri.ro
Numar de vizite: 3880