Oldtimer Show Budapesta 2012

 

2012-09-02

Stimati admiratori ale automobilelor de epoca !

In data de 2012. oct . 20-23. din nou va fi organizat de catre Oldtimer Show Kft . expozitia automobilelor de epoca in cadrul inchiderii de sezon la SYM A event center din Budapesta .

Anul acesta programul va fi extins cu un eveniment aditional , pe care l - am numit Festival Military . A cest eveniment are ca scop prezentarea vehiculelor de lupta , echipamentelor si uniformelor militare din primul si al doilea razboi mondial . Clientii dornici de nostalgie , in anul 2012, din nou pot admira o expozitie absolut noua la Budapesta .

Biletul de intrare pentru adulti va fi 4000 Ft ( aprox .14 euro ), pentru copii 2500 Ft ( aprox 9 euro , minori sub 3 ani gratuit )

La copii am ridicat limita de varsta de la 12 ani la 14 ani . Din anul 2012 am introdus bilet familal , care cuprinde 2 bilete pentru adulti si 2 bilete pentru copii la un pret de 11.000 Ft (aprox . 37 euro ). Pentru invalizi in scaun cu rotile pretul biletului este de 2000 Ft . ( aprox 9 euro , pentru personele insotitoare pretul biletului este de 4000 ft )

Ca si noutate , in anul 2012 exista posibilitatea cumpararii biletului de intrare online . Cei care procura bilete in avans pot beneficia de o reducere de 10%. Firmele si cluburile , la procurarea biletelor in avans , pot beneficia de bilete grup cu o reducere de 15%. In cazul biletelor in grup reducerile sunt valabile doar la procurarea de peste 100 bilete la o comanda simultana .

Informatii aditionale pentru rezervarea biletelor se gasesc pe pagina www.oldtimershow.hu

Biletele in avans se pot procura doar online !!! Incepand cu anul 2012 din nou acceptam Tichetele de vacanta, ca si bilete de intrare , la fel acceptam si tichetele Szep kartya.

Parcarea cum sunt deja obisnuiti clientii fideli ale evenimentelor de la centrul SYM A, este gratuita ! Propunerea noastra pentru parcare este intrarea dinspre Szoborpark, dar si parcarea de pe strada Dózsa György este gratuita . La Szoborpark intrarea este dinspre strada Ifjúság , practic aceasta este curtea SYM A. Va atragem atentia , ca barierele sunt doar pentru singuranta si nu limiteaza accesul in parcare .

La expozitie , proprietarii autovehiculelor de epoca , in anul 2012 se pot inscrie la urmatoarele categorii :

- Automobile antice , oldtimers , youngtimers , automobile C A ER , automobile US

- Motocilete antice , motociclete oldtimers , motociclete unguresti

- Autovehicule militare veteran , echipamente militare veteran , uniforme militare veteran .

Inscrierile asteptam la adresa de e - mail : info@oldtimershow.hu Va rugam , ca la inscriere sa atasati o fotografie de calitate despre autovehicul si nr . de telefon pentru contact .

Ca de obicei , autovehiculele inscrise vor trece printr - un filtru de preselectie . In continuare ,

ca si principiu , din fiecare model de autovehicul va fi expus doar un singur exemplar . In cazul acceptarii unui model , un alt exemplar identic nu va fi acceptat la expozitia din 2012. Conteaza si ordinea inscrierii . Va rugam intelegerea participantilor in acest subiect .

Toti participantii la Oldtimer Show vor primi o placa comemorativa . Bineinteles , cele mai frumoase autovehicule vor fi premiate cu o cupa , care va fi decernat de catre un juriu profesionist . Numarul premiilor profesionale si organizatorice , sunt cca . 30 buc .

Asteptam cu drag amatorii dornici de nostalgie in septembrie , la SYM A !

Cu stima : Oldtimer Show Kft . info@oldtimershow.hu

Informatii suplimentare : www.oldtimershow.hu

Sursa: oldtimershow.hu
Numar de vizite: 2732