Un Aston Martin ruginit s-a vandut cu 319.000 de dolari!

 

2010-09-21

Dar nu vorbim de orice Aston, ci de unul mai special. Este vorba de un DB2/4 care a apartinut fostului boss de la Aston Martin, David Brown. De fapt, de la numele acestuia, s-au pastrat si initialele care dau numele modelelor britanice.


Cam cati bani ai da pe o masina ruginita, care nu merge? Probabil cateva sute de lei... Dar un cumparator privat a platit pentru o astfel de masina nu mai putin de 319.000 de dolari. Asta pentru ca e vorba de un Aston Martin special, un model DB2/4 Mk III din 1958 care a apartinut lui David Brown.


David Brown a fost legendarul sef de la Aston Martin ale carui initiale numesc toate masinile GT din prezent. Masina a stat sub o prelata timp de 30 de ani, asa ca e normal sa nu se prezinte in cea mai buna conditie. Masina are acum nevoie de o lucrare serioasa la tinichigerie dar si la partea mecanica.


Acest model rar de colectie va incepe o lunga serie de reconditionari si transformari la forma originala. Chiar daca pretul de vanzare a depasit orice asteptari, se pare ca acesta se va dubla, odata cu investitia care este asteptata a fi facuta in reconditionare.

Sursa: http://www.4tuning.ro
Numar de vizite: 2757