2015-08-20 - 2015-08-22
Sibiu  
Sibiu Classic Challenge

In perioada 20-22 august Comisia Sportiva R.C.R. si Filiala R.C.R. Sibiu propun amatorilor de competitii de regularitate un nou eveniment, "Sibiu Classic Challenge", sectiune a Raliului Sibiului organizat de F.R.A.S.

Concurentii pot opta pentru una din cele doua categorii ale competitiei :
Regularitate Clasica si Regularitate Sportiva.

Diferenta intre cele doua categorii consta in faptul ca, viteza medie pe Probele Speciale inchise circulatiei pentru categoria Regularitate Sportiva, este mai mare de 50km/h, singura obligatia a echipajelor din aceasta categorie fiind purtarea castilor de protectie pe parcursul Probelor Speciale.

Taxa de participare este de 50 RON pentru categoria Clasica si 150 RON pentru cea Sportiva (se achita inainte de start).

Evenimentul este deschis vehiculelor istorice fabricate intre 1905 si 1985.

Sibiu Classic Challenge este parte a Sibiu Rally Challenge, un festival al sporturilor cu motor, care include si o etapa din Campionatul National de Raliuri si este prima colaborare oficiala intre Retromobil Club Romania si un club afiliat FRAS.

Sibiu Classic Challenge incepe joi seara, 20 august, cu startul festiv si parada din Piata Mare si strazile din centrul istoric al Sibiului, urmand ca vineri si sambata sa se desfasoare probele speciale.

Punctele de atractie sunt cele doua probe speciale desfasurate la Paltinis (vineri) si pe celebrul Transfagarasan (sambata).

Cronometrarile se vor face cu aparatura de ultima generatie TAG-HEUER iar premiera absoluta este faptul ca toate vehiculele istorice participante la competitie vor fi echipate cu aparatura GPS care va transmite in timp real pozitia si viteza automobilelor, iar pe site-ul raliului va fi un link accesibil publicului care isi va putea urmari favoritii prin intermediu internetului !!!

La eveniment va participa, in calitate de observator, unul din membrii Comisiei de evenimente a F.I.V.A.

Regulamentul concursului, conditiile de participare si formularul de inscriere (pana marti 18 august) pot fi regasite pe site-ul evenimentului :
http://www.raliulsibiului.ro/sibiu-classic-challenge-2015/

Lista echipajelor prezente la start:
http://www.raliulsibiului.ro/lista-inscrisi/

Mai multe detalii pot fi obtinute de la Comisia Sportiva R.C.R.
Georgios Ladopoulos - Presedinte C.S.R.C.R. - 0723.378.385
Dudi Levente - Membru C.S.R.C.R. - 0723.508.860

Mult succes !

Pentru multe detalii: click aici
Organizator: RCRPentru a sugera, lista alte evenimente va rugam folositi formularul de contact, click aici